Compatibele versies
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc au curry
1 godz.
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Poulet et pommes de terre, sauce miel-soja
45 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 min
Colombo de porc
1 Std. 20 Min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Bœuf au pain d'épices et pommes vapeur
45 min
Sauté de veau au chorizo
1 godz.
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Filet mignon au cidre
35 min