Compatibele versies
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de lardons fumés
- 80 g d'oignon, coupé en quatre
- 100 g de noix de pécan
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 500 g de cidre brut
- 350 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 250 g de riz au jasmin
- 4 cuisses de poulet, sans peau, avec l'os
- 20 g de fécule de maïs
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3084.5 kJ / 736.5 kcal
- Eiwitten
- 44.5 g
- Koolhydraten
- 58.2 g
- Vetten
- 34 g
- Vezels
- 3.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauté de porc au curry
1 Std.
Filet mignon Douanier Rousseau
50 min
Porc aigre-doux à la purée
40 min
Blancs de poulet sauce chorizo
50 min
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30min
Colombo de porc
1h 20 min
Filet mignon de porc au confit d'oignons
45 min
Curry de porc au lait de coco et riz basmati
50 min
Sauté de veau au chorizo
1 Std.
Jarret de porc, patate douce et poireau
35 min
Sauté de porc au cidre
1 Std.
Filet mignon au cidre
35 min