Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 43 g / 43 g
- Koolhydraten
- 9 g / 9 g
- Vetten
- 11 g / 11 g
Alternatieve recepten
Emincé de veau à la normande
35min
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Welsh rarebit
30 min
Flamiche aux chicons et maroilles
2 godz.
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1h 25min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30 min
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 Std. 10 Min
Carbonade flamande
1 godz. 45 min
Tarte au libouli
2 Std. 45 Min