Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 43 g / 43 g
- Koolhydraten
- 9 g / 9 g
- Vetten
- 11 g / 11 g
Alternatieve recepten
Carbonade flamande
1h 45min
Ch'tiflette (tartiflette au maroilles)
1 Std. 25 Min
Poulet sauce Alfredo au brocoli
30min
Flamiche aux chicons et maroilles
2h
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1h
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Cuisse de dinde à la moutarde
1h
Poulet aux fromage ail et fines herbes, pâtes et champignons
50min
Truite farcie au maroilles
1h
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Soupe de chou-fleur et poireau au paprika
40min