![Poulet aux endives à la crème de maroilles Poulet aux endives à la crème de maroilles](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/242553.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de maroilles, sans la croûte, en morceaux
- 110 g d'oignon, coupé en 4
- 1 endive, coupée en 4
- 180 g de vin blanc sec
- 100 g d'eau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- ½ cube de bouillon de volaille
- 500 g d'escalopes de poulet (4)
- 4 endives
- 40 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1443 kJ / 343 kcal / 1443 kJ / 343 kcal
- Eiwitten
- 43 g / 43 g
- Koolhydraten
- 9 g / 9 g
- Vetten
- 11 g / 11 g
Alternatieve recepten
Filet mignon au cidre
35 Min
Cuisse de dinde à la moutarde
1u.
Blanquette de volaille à l'estragon (nouvelle recette)
40 Min
Poulet à la crème et à la moutarde
45 Min
Filet de poulet sauce à la pêche
35 Min
Emincé de veau à la normande
35 Min
Poulet sauce au cidre, lardons, oignons et noix de pécan
1u.
Papillote de canard au miel et aux poires
1u.
Céleri et pommes aux gésiers de canard
15 Min
Poulet aux choux de Bruxelles curry moutarde
40 Min
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1u.
Gratin de poireaux, jambon et mimolette
1 Std. 10 Min