Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de blancs de poireau en tronçons
- 100 g d'eau
- 300 g de lait de coco
- 500 g de patates douces, pelées et en dés d'1 cm
- 1 jarret de porc cuit, coupé en quartiers
- du sel
- du poivre moulu
- 30 g de beurre
-
4
pincées de gingembre en poudre
of 4 pincées de quatre-épices
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2909 kJ / 698 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 47 g
Alternatieve recepten
Sauté de porc au curry
1 godz.
Filet mignon de porc à la moutarde et pommes de terre
30 min
Sauté de porc au cidre
1 godz.
Paupiettes de veau en sauce, champignons et légumes
1 godz.
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 min
Paupiettes de porc aux figues sèches et aux noix
1 godz.
Sauté de veau au curry, pommes de terre et choux de Bruxelles
1 godz.
Sauté de filet mignon aux petits oignons vinaigrés, sirop d'érable et raisin secs
45 min
Marmite d'agneau au fromage blanc
50 min
Porc aux navets, au miel et à l'orange
40 min
Palette à la diable
1 godz.
Porc aigre-doux à la purée
40 min