Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 brins de persil frais, équeutés
- 4 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 200 g d'oignons, coupés en deux
- 3 gousses d'ail
- 15 g de gingembre frais
- 15 g d'huile d'olive
- 400 g de tomates, pelées et coupées en petits morceaux
- 50 g de concentré de tomate
- 2 branches de thym frais, effeuillées
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 600 g de poisson blanc, détaillé en filets
- 10 g de farine de blé
- 10 g de beurre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185.8 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 25.5 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 12.8 g
- Vezels
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Calamars aux tomates, poivrons et paprika
45 min
Curry de poisson
45 min
Pâtes à la tomate et aux calamars
30 min
Vatapa aux crevettes
50 min
Lotte à la provençale
50 min
Tajine de poissons au curry
55 min
Curry de poisson
45 min
Poisson au curry
55 min
Tajine de lieu et de courgettes aux épices
50 min
Calamar à la piperade
35 min
Cari poisson
35 min
Osso-buco de cabillaud
45 min