Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Gratin de courgette aux lardons
40 Min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 godz.
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 min
Pâtisson farci
1h 20min
Courgettes farcies
45 min
Courge spaghetti façon carbonara
1h 15min
Courgette au jambon
1 godz.
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 godz.
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Endives au jambon
1h 15min
Croziflette
1 Std. 25 Min