Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Courgette au jambon
1h
Tartiflette aux courgettes
55min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Porc Orloff sauce moutarde et petits légumes
2 Std. 35 Min
Gratin d'asperges à l'appenzeller
1sa 10 dk
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
Parmentier de boudin aux pommes
1h
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1sa 10 dk
Choux de Bruxelles, lardons et noix
45 Min
Endives au jambon
1h 15min
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.