Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1 Std.
Soufflé aux endives et parmesan
1 Std. 20 Min
Flan de poireaux à la pancetta
50 Min
Poireaux gratinés à la béchamel
1h 15min
Gratin de poireaux à l'orange
1 Std.
Endives au jambon gratinées au comté
13h
Endive au jambon et au gorgonzola
50 Min
Endives au jambon
1h 15min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Crumble de poireau au chorizo doux
50 Min
Clafoutis de haricots verts au bacon
55min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 Std.