Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de mimolette
- 500 g d'eau
- 800 g de poireaux, en tronçons de 8 cm
- 40 g de beurre
- 40 g de farine
- du sel
- du poivre moulu
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 150 g de jambon cru fumé, en tranches coupées en 2
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1724 kJ / 415 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Endives au jambon gratinées au comté
13 Std.
Endive au jambon et au gorgonzola
50 min
Gratin de ratatouille chorizo chèvre
30 min
Endives au jambon
1h 15min
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1 godz. 10 min
Gratin de courgette aux lardons
40 min
Courgette au jambon
1h
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Tartiflette aux courgettes
55 min
Tomates farcies au chèvre chaud
50 min
Gratin de chou-fleur aux lardons et au comté
1h
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h