Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 80 g de vin blanc sec
-
600
g de filets de merlan
of 600 g de filets de poisson blanc -
100
g de crème liquide 30-40% m.g.
of 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1612 kJ / 386.3 kcal
- Eiwitten
- 30.5 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 581.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Filets de colin, carottes, beurre aux fanes
30 Min
Cabillaud aux amandes, sauce citronnée
35min
Papillote d'églefin au citron et petits légumes
1 Std.
Églefin, beurre nantais et petits légumes
1 Std.
Papillotes de saumon, couscous et épinards
45 Min
Saumon vapeur sauce aux crevettes
35min
Papillotes de saumon, poireaux et ravioles
30 Min
Cocotte de saumon aux petits légumes
55 Min
Dos de cabillaud et riz épinard-cresson
40 Min
Papillotes de lieu noir
45 Min
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35min
Lieu noir au curry et pommes de terre nouvelles
45 Min