Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 15 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 450 g de champignons frais variés, émincés en fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 100 g de crème liquide entière
- 65 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929.3 kJ / 224.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 363.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés poireau jambon au fromage de chèvre
1h 10min
Gratin d'aubergines et de tomates
2h 30 min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15 min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Flans de poireau
35 Min
Tarte au navet et au cantal
1h 30min
Courgette façon pizza
40min
Courgette au jambon
1h
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Crumble aux noisettes, haricots verts et champignons
1h 25min
Lasagne sans pâte aux légumes
1h 30min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h