Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 15 g de beurre, et un peu pour les ramequins
- 450 g de champignons frais variés, émincés en fines lamelles
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 œuf
- 100 g de crème liquide entière
- 65 g de gruyère, râpé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 929.3 kJ / 224.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 2.3 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 363.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1h
Gratin de coquillettes au poireau
45min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Lasagnes à la fondue de poireaux
1h
Quiche endive, moutarde et camembert
1h 30min
Œufs gratinés à la hongroise
1h 30min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15min
Champignons farcis au gorgonzola
55min
Morrones rellenos de maïz (Poivron farci au maïs)
1h
Œufs au nid à la purée de chou-fleur
50 Min
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15min
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min