Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 95 g de beurre, et un peu pour le cercle à pâtisserie
- 150 g de camembert (100 g en fines lamelles)
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 10 g de sucre en poudre
- 500 g d'endives, coupées en tronçons (2 cm)
- 3 œufs
- 100 g de crème liquide entière
- 1 c. à soupe de moutarde forte
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 c. à soupe de moutarde à l'ancienne
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1720.3 kJ / 413.3 kcal
- Eiwitten
- 13.2 g
- Koolhydraten
- 23.5 g
- Vetten
- 29 g
- Verzadigd vet
- 17.8 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 774 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de pomme de terre au camembert et champignons de Paris
1h 15 min
Gratin d'oignons et de poireaux en brick
1 Std.
Tarte chèvre, pomme et oignon
2 godz. 15 min
Gratin de champignons
30min
Quiche à l'endive et au lard
1h 15 min
Friands au boudin blanc et échalotes
2h
Soufflé aux endives et parmesan
1h 20min
Quiche de pomme de terre et poireaux
1h 15 min
Tarte au reblochon de Savoie, courge et carotte
1 Std.
Tartines au potimarron et fromage à raclette
35 min
Quiche aux poireaux et reblochon
1 Std.
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1h 25min