Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 courge spaghetti, coupée en deux et épépinée
- 10 g d'huile d'olive
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de cumin en poudre
- 500 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 60 g de fromage fondu à tartiner, type La Vache-qui-rit®
- 100 g de chorizo, coupé en cubes (1 cm)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2032.8 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 40.2 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 godz.
Crumble de poireau au chorizo doux
50 min
Risotto au poireau et à la pancetta
35 min
Courge spaghetti façon carbonara
1 Std. 15 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1h 45min
Purée aux trois racines
45min
Gratin de courge spaghetti à la merguez
1sa 35 dk
Pâtisson farci
1h 20min
Courge spaghetti, poireau et champignons
1h 40min
Mini-gaufres carotte-chorizo
1 godz.
Parmentier de canard à la patate douce
40min
Tartinade de radis noir
5min