Quiche aux poireaux et reblochon

Quiche aux poireaux et reblochon

4.7 404 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
6 parts

Ingrediënten

  • 150 g de farine de blé et un peu pour fariner
  • 95 g de beurre froid froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
  • 50 g d'eau froide
  • 3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de poireaux coupés en tronçons
  • 2 œufs
  • 120 g de lait
  • 120 g de crème fraîche épaisse
  • 1 jaune d'œuf
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • ½ reblochon coupé en lamelles

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 344.8 mg
Eiwitten 15.7 g
Calorieën 1901.5 kJ / 458.3 kcal
Vetten 33.7 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 21.8 g
Koolhydraten 21.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...