Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 95 g de beurre froid froid, coupé en morceaux et un peu beurrer
- 50 g d'eau froide
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 300 g de poireaux, coupés en tronçons
- 2 œufs
- 120 g de lait
- 120 g de crème fraîche épaisse
- 1 jaune d'œuf
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- ½ reblochon, coupé en lamelles
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1901.5 kJ / 458.3 kcal
- Eiwitten
- 15.7 g
- Koolhydraten
- 21.7 g
- Vetten
- 33.7 g
- Verzadigd vet
- 21.8 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 344.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Flamiche aux poireaux et au chèvre frais
1 godz. 25 min
Quiche endive, moutarde et camembert
1 godz. 30 min
Tarte aux oignons, lardons et fromage
1 godz. 30 min
Quiche verte au chèvre frais et aux épinards
2hod. 20min
Tarte au poireau et lardons
2 godz. 5 min
Quiche aux poireaux, bleu et noix
3 Std. 30 Min
Quiche au poireau
55 min
Tarte aux tomates de couleur et roquefort
45 min
Tarte poireau-chèvre façon tatin
1 Std.
Tourte à la tomme de brebis et au jambon cru
1h 55min
Quiche aux épinards et au fromage à raclette
1 Std.
Tarte fine de poireau au crottin de Chavignol et saumon
1 Std.