Apparaten en accessoires
Tomates provençales
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
6 portions
Ingrediënten
-
2 gousses d'ail
-
½ bouquet de persil frais, équeuté
-
70 g de chapelure
-
5 c. à soupe d'huile d'olive
-
3 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
-
3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
-
6 tomates
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portion
Eiwitten
3.3 g
Calorieën
934.7 kJ /
224.5 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
3.2 g
Koolhydraten
15.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Légumes & Co
65 recepten
Frankrijk
Frankrijk
Misschien vind je het ook leuk...
Tarte Tatin de tomates
1u.
Tian légumes-feta et compotée de poivrons
1u. 50min
Tomates farcies au thon
35min
Taboulé
45min
Courgettes farcies
45min
Tomates farcies au chèvre chaud
50min
Gratin d'aubergines et de tomates
2u. 30min
Courgette façon pizza
40min
Gratin de courgette aux lardons
40min
Courgette au jambon
1u.
Gratin de courgette
1u. 20min
Tomates farcies à l'ancienne
1u. 25min