Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2400 g d'eau
- 700 g de viande de porc à petit salé (dessalée 2 h à l’eau froide), coupée en tranches de 2 cm d’épaisseur
- 150 g d'oignons, coupés en quatre
- 1 gousse d'ail, dégermée
- 100 g de carottes, coupées en rondelles
- 4 branches de thym frais, effeuillées
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- 2 clous de girofle
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- ½ bouquet de coriandre fraîche, équeuté
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3475 kJ / 832 kcal
- Eiwitten
- 72 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min
Salade de lentilles et saucisse de Morteau à la moutarde
55 min
Rougail aux chipolatas
50 min
Porc aux lentilles
1 godz. 20 min
Petit salé aux lentilles
45 min
Sauté de porc à la provençale
1 godz. 5 min
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 min
Petit salé aux lentilles
55 min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2 godz.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1 Std.
Ragoût de saucisse et polenta crémeuse
40 Min