Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 saucisse de Morteau, coupée en morceaux de 1 cm environ
- 220 g de lentilles vertes sèches
- 1 oignon, pelé
- 1 clou de girofle
- 1 carotte, pelée et coupée en deux
- 1 bouquet garni
- 840 g d'eau
- 50 g de moutarde forte
- 80 g d'huile de colza
- 40 g de vinaigre de vin
- 1 c. à soupe de cerfeuil frais, ciselé
- 1 c. à soupe de ciboulette fraîche, ciselée
- 1 c. à soupe de persil frais, ciselé
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2425 kJ / 581 kcal
- Eiwitten
- 25 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 40 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisses de volaille, lentilles et carottes
45 min.
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55 min.
Salade de lentilles vertes
45 min.
Poireaux vinaigrette
35min
Porc aux lentilles
1h 20min
Petits pois, oignons, lardons et œufs mollets
35min
Saucisse de Morteau, purée de pomme de terre
50 min.
Salade de lentilles et œuf poché
40 min.
Petit salé aux lentilles
1h 35min
Salade de lentilles et cervelas
45 min.
Potée au chou et à la saucisse de Morteau
1h
Salade de pois cassés, jambon et pommes
55 min.