Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs

Verrine crème d'asperge verte et mimosa d'asperge aux œufs

4.8 236 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 45min
6 portions

Ingrediënten

  • 800 g d'eau
  • 3 œufs préalablement lavés sous l'eau
  • 30 asperges vertes
  • 1 ½ feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille), et un récipient d'eau froide
  • 150 g de fromage à tartiner nature, type St Môret
  • 1 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 3 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 1 c. à café de ciboulette fraîche ciselée
  • 35 g d'échalotes
  • 20 g d'huile d'olive
  • 1 citron jaune non traité

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 11.7 g
Calorieën 878 kJ / 210 kcal
Vetten 13.5 g
Vezels 3.8 g
Koolhydraten 8.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...