Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Feuilleté comtois
1 Std. 5 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 min
Ravioles sauce au foie gras
40 min
Crème de lentilles au lard
3 Std. 10 Min
Œufs de caille en meurette
55 min
"Crozotto" aux girolles, jambon et beaufort
35 min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Œufs pochés aux épinards crémeux
1 Std. 20 Min
Crumble de saint-marcellin aux fruits secs
25min
Côte de veau et gremolata, polenta au citron
1 godz.
Sauce gribiche
15min
Fondue savoyarde
25min