Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de vin rouge, bourgogne de préférence
- 20 g de beurre
- 1 c. à soupe bombée de farine
- 150 g de lardons fumés
- 80 g d'oignons grelot
- 200 g de champignons frais (calibre bouton)
- 1 cube de bouillon de bœuf
- 1 feuille de laurier déshydratée
- 1 branche de thym frais
- 20 g d'huile de colza
- 4 œufs
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de croûtons
- 5 brins de ciboulette, séchée et ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2335 kJ / 562.2 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 24.2 g
- Vetten
- 33.5 g
- Vezels
- 2.8 g
Alternatieve recepten
Cervelle de canuts
12h
Rillettes de porc tradition
12h
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Œufs de caille en gelée d'herbes
2 Std. 30 Min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Œufs de caille en meurette
55 min
Ravioles sauce au foie gras
40min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55 min
Quenelles nature sauce nantua
3 godz. 40 min
Œuf cocotte aux asperges en brioche
4h
Œufs mollets à la dijonnaise
25 Min
Sauce gribiche
15 Min