Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de carottes, coupées en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 10 g de beurre
- 800 g de joue de bœuf parée, coupée en morceaux
- 25 g de farine
- 750 g de cidre brut fermier
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.3 kJ / 399.2 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 326.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Osso-buco cuisson lente
1 godz. 50 min
Ragoût de dinde à la crème et aux champignons
4 Std.
Porc aux lentilles
1 Std. 20 Min
Filet mignon Douanier Rousseau
50min
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2 godz. 10 min
Blanquette de veau cuisson lente
2 godz. 10 min
Porc au caramel
45min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13 godz. 40 min
Côtes de porc à cuisson lente aigre-douce
2 Std. 25 Min
Joues de porc au citron confit
1 godz. 5 min
Joues de porc au cidre
1 godz. 45 min