Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g d'oignon, coupé en deux
- 180 g de carottes, coupées en tronçons
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de lardons fumés
- 10 g de beurre
- 800 g de joue de bœuf parée, coupée en morceaux
- 25 g de farine
- 750 g de cidre brut fermier
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- ½ c. à café de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1671.3 kJ / 399.2 kcal
- Eiwitten
- 44.7 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 17.2 g
- Verzadigd vet
- 5.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 326.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lapin au cidre, champignons, oignons et lardons
2h 10min
Sauté de veau carottes, chorizo et petits pois
2h 10min
Sauté de porc au chorizo et olives vertes
2h
Porc au caramel
45min
Joues de porc au cidre
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20 min
Sot-l'y-laisse au cidre
55min
Joues de porc sous-vide au vin rouge
8h 45min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Joue de porc aux carottes et à l'orange
13h 40min
Osso-buco cuisson lente
1h 50 min
Joues de porc à la bière
1h 10min