Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 100 g d'oignon, coupé en deux
- 20 g d'huile de colza
- 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 100 g de vin blanc sec
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 20 g d'huile d'olive
- 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de chorizo, coupé en petits dés
- 2 pincées de poivre 5 baies
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2796.3 kJ / 666 kcal
- Eiwitten
- 32.5 g
- Koolhydraten
- 69.5 g
- Vetten
- 26.3 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1319.8 g
- Natrium
- 7.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto au bacon et aux champignons de Paris
40 Min
Purée de pommes de terre au chorizo
40 Min
Risotto à l'espagnole
30min
Risotto aux coquillages et à la truffe
45 Min
Risotto aux tomates séchées et pesto de basilic
30min
Blanquette de veau
1 Std.
Risotto
30min
Risotto courgette et bacon
35 min
Risotto au bacon et champignons de Paris
45 Min
Risotto de petites pâtes aux crevettes
25min
Risotto aux fruits de mer au Gochujang
1 Std.
Cannelés bordelais
13h 30min