Risotto aux moules et chorizo

Risotto aux moules et chorizo

4.6 53 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 100 g d'oignon coupé en deux
  • 1500 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 20 g d'huile de colza
  • 100 g de vin blanc sec
  • 320 g de riz spécial risotto, type arborio
  • 20 g d'huile d'olive
  • 400 g d'eau (à ajuster en fonction de la quantité de jus des moules pour un total de 720 g de liquide dans le bol)
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de chorizo coupé en petits dés
  • 2 pincées de poivre 5 baies

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 7.8 mg
Eiwitten 32.5 g
Calorieën 2796.3 kJ / 666 kcal
Vetten 26.3 g
Vezels 1319.8 g
Verzadigd vet 2.3 g
Koolhydraten 69.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...