Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2400 g d'eau
-
650
g de petit salé, en tranches de 2 cm
d’épaisseur - 80 g d'oignon, en quartiers
- 1 gousse d'ail
- 150 g de carottes
- 4 branches de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 350 g de lentilles vertes sèches
- 1 c. à soupe de curry en poudre
- du sel
- du poivre moulu
- 2 saucisses de Montbéliard
- quelques brins de persil, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3300 kJ / 788 kcal
- Eiwitten
- 73 g
- Koolhydraten
- 49 g
- Vetten
- 32 g
Alternatieve recepten
Saucisse de Montbéliard aux lentilles vertes
55min
Carottes Vichy
35min
Blanquette de veau et ses petits légumes
1h
Pavé de saumon sur lit de carottes et lentilles
55min
Rôti de porc, sauce au miel et carottes
1h 20min
Filet mignon, écrasé de pomme de terre, patate douce et sauce au chèvre
1h 20min
Porc au caramel, petits pois et riz
1h 10min
Filet de porc sauce au fenouil, haricots verts et purée de panais
1h
Cuisse de lapin, carottes et pruneaux
3h
Petit salé aux lentilles
55min
Filet mignon à la provençale
55min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10min