
Compatibele versies
Aiguillettes de canard et purée de potiron à l'orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g d'eau
- 200 g de pommes de terre (type Monalisa), en cubes
- 700 g de chair de potiron en cubes
- 1 filet d'huile d'olive
- 500 g d'aiguillettes de canard
- 1 branche de thym frais effeuillée
- du sel
- du poivre moulu
- eau pour déglacer
- 3 c. à soupe de jus d'orange fraîchement pressé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 259 kcal / 1085 kJ
- Eiwitten
- 27 g
- Vetten
- 9 g
- Koolhydraten
- 15 g