
Apparaten en accessoires
Aiguillettes de canard et purée de potiron à l'orange
Voorbereiding. 20min
Totaal 45min
4 portions
Ingrediënten
-
d'eau300 g
-
de pommes de terre (type Monalisa), en cubes200 g
-
de chair de potiron en cubes700 g
-
filet d'huile d'olive1
-
d'aiguillettes de canard500 g
-
branche de thym frais effeuillée1
-
du sel
-
du poivre moulu
-
eau pour déglacer
-
de jus d'orange fraîchement pressé3 c. à soupe
Voeding per 1 portion
Calorieën
259 kcal /
1085 kJ
Eiwitten
27 g
Vetten
9 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Larousse - Mes recettes de fêtes
90 recepten
Frankrijk
Frankrijk