Petits farcis provençaux aux restes de viande

Petits farcis provençaux aux restes de viande

4.8 5 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 25min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 petits oignons
  • 4 petites courgettes rondes
  • 4 tomates
  • 300 g d'eau
  • 100 g de jambon cuit
  • 2 c. à soupe de lait
  • 500 g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
    gigot d’agneau …)
  • 2 tranches de pain de mie complet
  • du sel
  • du poivre moulu
  • ½ bouquet de basilic frais
  • 4 c. à soupe de chapelure
    4 c. à soupe de son d'avoine
  • huile d'olive

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 42 g
Calorieën 1420 kJ / 338 kcal
Vetten 11 g
Koolhydraten 16 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...