Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
of 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1420 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Moussaka grecque
1 Std. 20 Min
Cannelloni sauce bolognaise
1h 15min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Nuggets de poulet, sauce aux cornichons
1 Std.
Papillote de saumon teriyaki aux courgettes et riz
1 Std. 10 Min
Salade de pommes de terre et œufs durs façon César
50 min
Maigre à la vapeur, légumes et riz pilaf
45 Min
Côtes de porc au thé, légumes et riz vapeur
1h 50min
Taboulé au couscous de petit épeautre
3 godz. 10 min
Côtes de veau à la provençale
30 Min
Pintade farcie avec Betty
2h
Pesto de courgette, pâtes et poisson vapeur
35 Min