Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 petits oignons
- 4 petites courgettes rondes
- 4 tomates
- 300 g d'eau
-
500
g de restes de viande cuite (poulet rôti, rôti de bœuf, de veau,
gigot d’agneau …) - 100 g de jambon cuit
- 2 tranches de pain de mie complet
- 2 c. à soupe de lait
- du sel
- du poivre moulu
- ½ bouquet de basilic frais
-
4
c. à soupe de chapelure
of 4 c. à soupe de son d'avoine - huile d'olive
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1420 kJ / 338 kcal
- Eiwitten
- 42 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 11 g
Alternatieve recepten
Cabillaud vapeur sauce crevettes et tagliatelle de courgette
50 Min
Rôti de porc à la moutarde et légumes d'automne
1h 10 min
Tourte aux blettes et aux pignons de pin
1h 50min
Papillote de saumon teriyaki aux courgettes et riz
1h 10 min
Brioche des rois
6h 35min
Tarte aux asperges, ricotta et basilic
2 Std. 30 Min
Blanquette de veau cuisson lente
2h 10min
Tourte aux blettes
2h 20min
Pissaladière à l'origan
3h 20min
Beignets de courgette à la grecque (Kolokithokeftedes)
45min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12 Std.
Beignets de courgettes comme des acras
1h 45min