Filets de lieu noir, sauce italienne au curcuma

Filets de lieu noir, sauce italienne au curcuma

1.0 1 beoordeling
Voorbereiding. 15min
Totaal 50min
4 portions

Ingrediënten

  • 4 filets de lieu noir sans peau (120 g le filet)
  • 1 oignon coupé en deux
  • 2 échalotes coupées en deux
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 4 tomates en quartiers
  • 2 gousses d'ail
  • 1 c. à café de curcuma en poudre
  • 2 pincées de sel
  • 2 pincées de poivre blanc moulu
  • 650 g d'eau
  • 8 olives noires dénoyautées coupées en deux
  • 2 feuilles de basilic frais ciselés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 380.4 mg
Eiwitten 29.6 g
Calorieën 1122.6 kJ / 268.3 kcal
Vetten 9.4 g
Vezels 4.1 g
Verzadigd vet 1.4 g
Koolhydraten 17.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...