Compatibele versies
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées (jus et zeste d'1 orange)
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 400 g de patate douce, coupée en cubes de 3 cm
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de curry de Madras en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 15 g d'huile de noisette
- 12 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898.8 kJ / 215.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 505.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte crémeuse au safran
3h 35min
Nage de noix de saint-jacques aux panais et à la vanille
1h
Tarte aux fraises et noisettes
2h 40min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Boulettes de lieu, coco et légumes verts
55min
Parmentier de canard, panais et carotte
1 Std. 10 Min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40min
Bar et fenouils caramélisés
1h 15min
Mangue, kiwi et ananas en crumble
45min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25min
Nage de saint-jacques et gambas
1h