Compatibele versies
Poêlée de saint-jacques, purée de patate douce épicée et beurre d'orange
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 oranges non traitées (jus et zeste d'1 orange)
- 30 g de beurre
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre blanc moulu
- 400 g de patate douce, coupée en cubes de 3 cm
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de curry de Madras en poudre
- ½ c. à café de gingembre en poudre
- 15 g d'huile de noisette
- 12 noix de saint-jacques
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 898.8 kJ / 215.3 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 19.8 g
- Vetten
- 10.5 g
- Verzadigd vet
- 4.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 505.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulés de dinde farcis aux marrons, purée potimarron-patate douce
50 min
Cocotte de lotte au curry et légumes
1h
Pâtes à la spiruline et ratatouille d'été
1 godz. 45 min
Soupe froide mangue-coco
10min
Nems de canard au foie gras et compote de pommes
45 min
Pavé de cabillaud au lard, boulgour et julienne de légumes
35 min
Tartare de daurade à la vanille
1 godz. 10 min
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 min
Avocat avec œuf et tartare de saumon
45 min
Crumble de pommes et St Jacques snackées
45 min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 min
Crumble pommes-framboises
50 min