Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de beaufort, coupé en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 50 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g de beurre, coupé en morceaux
- 700 g de tomates, coupées en deux
- 70 g de concentré de tomate
- 1 c. à café de sel
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'origan déshydraté
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 40 g de graines de sarrasin
- 100 g de crème fraîche
- 4 feuilles de basilic frais
- 1 brin de persil frais
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1398.3 kJ / 336.3 kcal
- Eiwitten
- 11.3 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 23.8 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1210.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de champignons, pois chiches et fromage de chèvre
30 λεπτ.
Velouté carotte-panais
35min
Velouté de petits pois, salade, perles du japon et camembert
45min
Velouté de carottes, céleri-rave, pommes et beurre de cacahuète
30 λεπτ.
Soupe de champignons marrons-bacon
50 λεπτ.
Soupe de champignons, bacon grillé et fromage frais
1ωρ.
Crème de brocoli, avoine et noisettes
55 min
Velouté de chou-fleur et tartine au comté
55 min
Velouté de mâche et panais
30 λεπτ.
Soupe de poireau gratinée
55 min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40 Min
Velouté de carottes au gingembre, dés de feta et amandes grillées
1h 5min