Compatibele versies
Rôti de filet mignon farci, purée de chou-fleur au romarin
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'oignon, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 1 petit bouquet de menthe fraîche, effeuillé
- 10 feuilles de sauge fraîche
- 1 petit bouquet de persil frais plat, effeuillé
- 500 g de filet mignon de porc
- 12 tranches fines de lard fumé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 500 g de chou-fleur, en fleurettes
- 250 g de pommes de terre, en morceaux
- 300 g de lait
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- du sel
- du poivre moulu
- 25 g de beurre demi-sel
- 25 g crème fraîche
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1797 kJ / 429 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 20 g
Alternatieve recepten
Volaille au riesling
50 min
Poulet au quatre-épices, purée de butternut au gorgonzola
30 min
Ballotine de dinde, purée de pommes de terre
1h 5min
Parmentier de canard, panais et carotte
1h 10min
Paupiette de la mer au vin blanc
45 min
Cabillaud et speck, purée de chou-fleur
40 min
Rôti de veau à l'italienne
1u. 15min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40 min
Velouté de poireau au parmesan, poulet bardé au lard
45 min
Filet de poulet et sauce à la tomme de Savoie
35 min
Gratin de chou-fleur et chorizo
1 godz.
Dinde à la crème, au bacon et au poireau
35 min