Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes
- 50 g de beurre, en morceaux
- 250 g d'eau
- ½ cube de bouillon de volaille
- 100 g de poitrine fumée, détaillée en lardons (voir "Conseil(s)")
- 150 g de champignons de Paris frais, coupés en quartiers
- 4 œufs
- huile d'arachide, pour le film alimentaire
- 50 g de crème fraîche épaisse, 12% m.g.
- 1 c. à soupe bombée de farine de blé
- 1 pincée de poivre blanc moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1325.8 kJ / 319.5 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 8.3 g
- Vetten
- 25.3 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 640.5 mg
Alternatieve recepten
Œuf cocotte aux épinards et au chorizo
15 Min
Aligot et poulet à la sauge
50min
Tagliatelle au pesto de petits pois et œuf poché
30min
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Tarte au magret fumé
45min
Œuf mollet, crème de champignon
25 Min
Gratin d'œufs durs sauce aurore
45min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 godz. 5 min
Cigares de tartiflette
55 min
Tatin d'endives, jambon et pickles d'oignons
1 Std. 20 Min
Œufs cocotte au saumon, lardons et mascarpone
20 Min
Œuf cocotte aux petits pois et jambon
30min