Œuf poché sauce poulette

Œuf poché sauce poulette

4.6 340 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 50 g d'échalotes
  • 50 g de beurre en morceaux
  • 250 g d'eau
  • ½ cube de bouillon de volaille
  • 100 g de poitrine fumée détaillée en lardons (voir "Conseil(s)")
  • 150 g de champignons de Paris frais coupés en quartiers
  • 4 œufs
  • huile d'arachide pour le film alimentaire
  • 50 g de crème fraîche épaisse, 12% m.g.
  • 1 c. à soupe bombée de farine de blé
  • 1 pincée de poivre blanc moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 640.5 mg
Eiwitten 14.3 g
Calorieën 1325.8 kJ / 319.5 kcal
Vetten 25.3 g
Vezels 1 g
Verzadigd vet 12 g
Koolhydraten 8.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...