Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 œufs, froids
- de l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
-
100
g de comté, en morceaux
of 100 g de beaufort, en morceaux - 200 g d'oignons, coupés en deux
- 20 g d'huile d'olive
- 100 g de vin blanc
- 1 pincée de sel, et ¼ de c. à café
- 30 g de beurre, en morceaux
- 35 g de farine
- 400 g de lait
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 2 pincées de poivre moulu
- 2 c. à soupe de concentré de tomate
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2103.5 kJ / 502.8 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 21.6 g
- Vetten
- 33.6 g
- Verzadigd vet
- 15.8 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 562.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tarte au saint-nectaire
50min
Roulé au jambon, chèvre et pommes de terre
1 Std.
Tomates farcies au chèvre et au poulet
1 Std.
Cigares de tartiflette
55 Min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 Std.
Tarte aux champignons et beaufort
1 Std. 15 Min
Croque monsieur à la tomate
1 Std.
Brandade de merlan à la moutarde
1 Std. 15 Min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1 Std.
Tourte au camembert
3sa
Mac & cheese au cheddar et moutarde
55 Min
Truffade de pommes de terre au cantal, sauge et lardons fumés
1 Std. 5 Min