Gratin d'œufs durs sauce aurore

Gratin d'œufs durs sauce aurore

4.4 114 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 6 œufs froids
  • d'eau jusqu'au marquage 1 litre (l)
  • 100 g de comté en morceaux
    100 g de beaufort, en morceaux
  • 200 g d'oignons coupés en deux
  • 20 g d'huile d'olive
  • 100 g de vin blanc
  • 1 pincée de sel et ¼ de c. à café
  • 30 g de beurre en morceaux
  • 35 g de farine
  • 400 g de lait
  • 1 pincée de noix de muscade en poudre
  • 2 pincées de poivre moulu
  • 2 c. à soupe de concentré de tomate

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 562.1 mg
Eiwitten 24.3 g
Calorieën 2103.5 kJ / 502.8 kcal
Vetten 33.6 g
Vezels 1.3 g
Verzadigd vet 15.8 g
Koolhydraten 21.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...