Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée de courge butternut
- 1 oignon, coupé en quatre
- 20 g de beurre
- 700 g de courge butternut
- 1000 g de bouillon de légumes
Le rosbif
- 800 g de rôti de bœuf, filet de rosbif
- 2 c. à soupe d'huile de tournesol
La sauce et le dressage
- 1 échalote
- 40 g de beurre
-
200
g de champignons sauvages frais
of 200 g de cèpes frais, émincés - du sel
- du poivre moulu
- 100 g de foie gras de canard cuit et quelques cubes pour le dressage
- 10 g de cèpes séchés
- 200 g d'eau
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de champignons de Paris frais, émincés
- 2 gousses d'ail
- 5 brins de persil, hachés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2446 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 37 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 42 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Spéculoos
1 Std. 40 Min
Glace à la violette
12h
Sauce cheddar
10min
Bar cuit à l'italienne, sauce aux poivrons grillés et salade de fenouil
40min
Rigatoni et pesto de mâche
20min
Salade de betteraves, feta et noix
15min
Tarte au chocolat et confiture de lait
4h 55min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose
20min
Carpaccio d'ananas avec sorbet rose (TM6)
20min
Porchetta rôtie avec poires et oignons
12h
Champignons fermentés
6 godz. 30 min
Sauce au poivre
25min