Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de poivron rouge, en lamelles
- 100 g de poivron vert, en lamelles
- 300 g de tomates, en dés
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 800 g d'anneaux de calamar frais ou surgelés (décongelés)
- du sel
- du poivre moulu
- 20 brins de coriandre fraîche
-
riz, pour le service
(optioneel)
of graines de couscous, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud à la sauce tomate
30 min
Morue à la méditerranéenne
1h 25min
Rougail morue
25min
Lotte à la provençale
50min
Travers de porc sauce au café
40min
Mijoté de poisson et crevettes au lait de coco
30 min
Tajine de poissons au curry
45 min
Pâtes aux épices cajun, façon jambalaya
1h 30min
Risotto crémeux aux champignons et aux crevettes
1 godz.
Cassoulet toulousain
1h 40min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45 min
Cabillaud au chorizo
35min