Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignon
- 2 gousses d'ail
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de poivron rouge, en lamelles
- 100 g de poivron vert, en lamelles
- 300 g de tomates, en dés
- 1 c. à soupe de concentré de tomate
- 1 c. à café de paprika
- 1 c. à café de ras el-hanout
- 1 c. à café de curcuma en poudre
- 800 g d'anneaux de calamar frais ou surgelés (décongelés)
- du sel
- du poivre moulu
- 20 brins de coriandre fraîche
-
riz, pour le service
(optioneel)
of graines de couscous, pour le service
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1110 kJ / 264 kcal
- Eiwitten
- 28 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lotte à la provençale
50 min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4h 30min
Tajine de lotte et de légumes au safran
1h 5min
Poulet à la cubaine
40 Min
Magmour (ragoût d’aubergines aux tomates et aux pois chiches)
55 Min
Dos de bar sur lit de poireaux et champignons
40 Min
Rougail morue
25 Min
Tajine d'agneau aux pruneaux
1h 5min
Poisson sauce coco
35min
Tajine de poisson au four à la marocaine et couscous aux dattes
1 Std.
Ragoût de poulet colombien
2 godz. 20 min
Tajine de poulet aux pruneaux et aux abricots secs
35min