Compatibele versies
Soupe de pommes de terre au safran, au chorizo et aux noix de Saint-Jacques
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de ciboulette fraîche, hachée grossièrement (3 cm)
- 60 g d'huile d'olive
- 80 g d'échalotes, en quartiers
- 2 gousses d'ail
- 100 g de chorizo, en tranches ou en cubes (1 cm)
- 200 g de vin blanc
- 400 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- 2 pincées de pistils de safran
- ½ c. à café de poivre moulu
- 300 g de pommes de terre farineuses, spécial purée, en cubes (1 cm)
- 250 g de noix de saint-jacques, environ 12 pièces
- 100 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 10 g d'herbes aromatiques fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1935.2 kJ / 462.5 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 23.6 g
- Vetten
- 30 g
- Verzadigd vet
- 8.7 g
- Vezels
- 3.5 g
- Natrium
- 581.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Hachis de poulet et polenta
45 Min
Risotto aux champignons
30 Min
Jambalaya de poulet
40 Min
Pad thaï aux crevettes
45 Min
Spaghettis à la sauce au potiron et aux noisettes
30 Min
Tagliolini au cabillaud et au combava
25 min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 Min
Pastalaya du sud de la Louisiane
1h
Baeckeoffe revisité par Eric Guérin
2 godz. 10 min
Poisson sauce coco
35 Min
Moussaka grecque
1 godz. 20 min
Chakchouka à la feta
1h