Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan, en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre, en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
-
500
g de girolles fraîches, nettoyées et coupées
of 500 g de girolles surgelées, décongelées et coupées - 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule, émietté
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 160 g de vacherin Mont-d'Or
- 75 g de farine de blé
- 2 œufs, battus à la fourchette
- 250 g de chapelure
- 1 litre d'huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 3142 kJ / 751 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vetten
- 65.3 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 269 mg
Alternatieve recepten
Risotto aux champignons
30 Min
Œuf poché sauce poulette
35 Min
Soupe froide mangue-coco
10 Min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25 Min
Tartine de pesto à la menthe, écrasé de petits pois et œuf mollet
30 Min
Saumon et sauce aux petits pois
25 Min
Petites pastillas de pintade, courge et cannelle
2 Std. 20 Min
Gua baos au porc, pickles et cacahuètes
4 Std. 20 Min
Curry de cabillaud à la noix de coco
25 Min
Bœuf bourguignon (mode cuisson lente)
12h
Strudel aux champignons, feta et épinards
1 Std. 45 Min
Poisson sauce coco
35 Min