
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 g de parmesan en morceaux
- 100 g d'échalotes
- 40 g de beurre en morceaux
- 25 g d'huile d'olive
-
500
g de girolles fraîches nettoyées et coupées
of 500 g de girolles surgelées décongelées et coupées - 300 g de riz spécial risotto
- 100 g de vin blanc sec
- 650 g d'eau
- 1 cube de bouillon de poule émietté
- 2 pincées de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 160 g de vacherin Mont-d'Or
- 75 g de farine de blé
- 2 œufs battus à la fourchette
- 250 g de chapelure
- 1 litre d'huile de friture
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 751 kcal / 3142 kJ
- Eiwitten
- 8.3 g
- Vetten
- 65.3 g
- Koolhydraten
- 33.3 g
- Vezels
- 2.2 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Natrium
- 269 mg