
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1100 - 1200 g de patates douces coupées en quartiers (10 x 2 cm env.)
- 30 g d'huile d'olive
- 1 c. à café de paprika fumé, moulu
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café de sel
La sauce à la crème
- 20 g de ciboule grossièrement hachée
- 35 g de cornichons coupés en morceaux
- 150 g de crème épaisse, 5-15% m.g.
- 1 c. à café de jus de citron
- ¼ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre fraîchement moulu
La sauce à la mangue et au piment
- ½ c. à café de piment séché en flocons
- 200 g de mangue coupée en morceaux
- 1 gousse d'ail
- ½ c. à café de curry en poudre
- 1 - 2 c. à café de vinaigre de cidre (optioneel)
La sauce aux haricots noirs
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'oignon rouge coupé en deux
- 5 g de feuilles de coriandre fraîche
- 150 g de haricots noirs en conserve égouttés
- ½ c. à café de cumin en poudre
- 1 - 2 piments jalapeño frais épépinés, coupés en morceaux (optioneel)
- ¼ c. à café de sel
- 2 - 3 pincées de poivre fraîchement moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 477.5 kcal / 1997.9 kJ
- Eiwitten
- 10.1 g
- Vetten
- 16.2 g
- Koolhydraten
- 78 g
- Vezels
- 13 g
- Verzadigd vet
- 5.5 g
- Natrium
- 1055.9 mg