Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 340.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chili de pois chiches
45 min
Bolognaise aux lentilles vertes
40min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 min
Salade de riz complet aux champignons et noix
45 min
Ragoût de lentilles au chorizo
4 Std.
Chili Sin Carne
30 min
Mijoté indien aux œufs et à la tomate
55min
Curry de pois chiches aux épinards, riz aux cranberries
35 min
Cari légumes au massalé
40min
Tatin d'oignons à la moutarde
2h 20min
Lasagne véganes aux lentilles
2h 20min