Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 340.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mac and cheese
35min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25min
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45min
Chili sin carne
1h 25min
Chakalaka (Mijoté de haricots blancs et poivron)
30min
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45min
Semoule de couscous épicée
25min
Salade de lentilles aux poivrons
40min
Bourguignon veggie au tofu et seitan
1h 20min
Chili de pois chiches
45min