Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 340.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sauce bolognaise aux lentilles
35min
Buddha bowl au chou rouge, semoule et tofu
15min
Boulettes de riz à la tomate
40min
Bowl de lentilles et légumes verts
40min
Mijoté de crevettes aux haricots rouges
1h 20min
Ragoût de lentilles au chorizo
4h
Riz byriani aux épinards et fruits secs
30min
Curry de pois chiches, orzo et épinards
30min
Soupe aux lentilles corail, légumes et saucisses
30min
Ragoût veggie de haricots rouges
1h 25min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25min
Chili de pois chiches
45min