Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 150 g de haricots rouges secs
Le jour même
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 5 brins de coriandre fraîche, équeutés
- 800 g d'eau
- 120 g d'oignons, coupés en deux
- 150 g de poivron, coupé en morceaux
- 20 g d'huile d'olive
- 150 g de riz, préalablement rincé
- 1 cube de bouillon de volaille
- 1 c. à soupe de sauce Worcestershire
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 917 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 32.5 g
- Vetten
- 4.3 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 6.7 g
- Natrium
- 340.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz fondant aux légumes
25 Min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1 Std. 10 Min
Sauté de légumes et sauce aux cacahuètes
30 Min
Pâtes aux lentilles et à la saucisse
35 dk
Pilaf chypriote de riz et lentilles
45 Min
Patates douces farcies, coleslaw et mayonnaise banane-sriracha
50 Min
Ragoût de haricots noirs, œufs sur le plat et tortillas de maïs
16 Std.
One pot blé au bœuf et aux petits pois
25 Min
Fondue de poireaux au chèvre
40 dk
Spaghetti complets, sauce aux lentilles et carottes
45 Min
Mijoté de haricots rouges au chorizo façon minestrone
25 Min
Ragoût veggie de haricots rouges
1 Std. 25 Min