Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 courge butternut (environ 700 g), coupée en quatre dans le sens de la longueur, de taille de la goulotte
- 30 g de noix décortiquées
- 250 g de bulbe de fenouil, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de saucisses type chipolatas, en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- du sel
- 125 g de gorgonzola, en morceaux
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1334.8 mg
Alternatieve recepten
Brownies moustache au café et caramel au beurre salé
1 godz. 45 min
ATELIER menu 2
1h
L'histoire Vorwerk
5min
ATELIER menu 1
1h
Mélange sept épices
5min
Pavé de thon, pesto rouge et écrasé de pomme de terre
40 min
Œufs en cocotte aux petits pois et jambon
30 min
Jambalaya de poulet
40 min
Tajine de poulet et légumes d'été
45 min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1 Std. 50 Min
Poulet trois tasses effiloché et légumes sautés
1 godz. 45 min
Gratin de spirales de patate douce au poulet
1 godz. 10 min