Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 courge butternut (environ 700 g), coupée en quatre dans le sens de la longueur, de taille de la goulotte
- 30 g de noix décortiquées
- 250 g de bulbe de fenouil, en morceaux
- 1 gousse d'ail
- 30 g d'huile d'olive
- 300 g de saucisses type chipolatas, en morceaux
- 150 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes, émietté
- ½ c. à café de sel
- ¼ c. à café de poivre noir moulu
- du sel
- 125 g de gorgonzola, en morceaux
- persil frais haché, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2370 kJ / 566.5 kcal
- Eiwitten
- 24.9 g
- Koolhydraten
- 23.1 g
- Vetten
- 43 g
- Verzadigd vet
- 15.5 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1334.8 mg
Alternatieve recepten
Brioche à la mie filante
1h 45min
Sorbet au melon
10min
Galettes de spaghetti de patates douces (latkes)
55min
Camembert feuilleté et compotée de figues
1h 50min
Spritz sans alcool fraise-gingembre
15min
Ragoût de calamars aux tomates et poivrons
45min
Jambalaya de poulet
40min
ATELIER menu 2
1h
Chili Con Carne
30min
ATELIER menu 1
1h
Crème dessert citron et menthe
2h 12min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min