Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité
- 1 orange non traitée
- 10 g de gros sel
- 1 branche de romarin frais, effeuillée
- 1 brin persil frais, équeuté
- 400 g de suprêmes de dinde, sans peau (2 suprêmes de 200 g chacun)
- 10 g d'huile d'olive
- 1400 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1185 kJ / 283 kcal
- Eiwitten
- 41.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 2.5 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 144 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Riz au poulet et chorizo
35 min
Ragoût de bœuf et gnocchi
1h 30min
Macaroni à la montagnarde
45min
Haut de cuisse de poulet épicé et carottes
4 Std. 50 Min
Cuisse de poulet en croûte de sel, pommes de terre épicées
1h 20min
Boulettes de porc, courgettes et sauce au yaourt
40min
Boulettes de viande, sauce aux légumes. Feuilletés aux pommes et au caramel
1h 30min
Tartelette sablée, pêche vapeur et chantilly aromatisée
1sa 10 dk
Couscous aux herbes et sauté de porc à la harissa
1 godz. 5 min
Lentilles du Puy au saumon, sauce au bleu
1 godz.
Tajine de boulettes de poulet, sauce tomate épicée
1h 45min
One pot pasta au poulet, citron, basilic et ricotta
30 min