Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 c. à café d'huile de noix de coco
- 400 g de patates douces, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
-
250
g de mozzarella, en morceaux
of 250 g de cheddar, en morceaux - ½ poivron rouge, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 gousses d'ail
- 1 c. à café de cumin en poudre
- 1 c. à café d'épices à chili
- 500 g de filet de poulet, sans peau, en cubes (3-4 cm)
- ½ c. à café de sel
- 150 g de grains de maïs doux en conserve, égouttés
- 150 g de haricots noirs en conserve, égouttés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2460.1 kJ / 588 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 43.4 g
- Vetten
- 25.1 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 8.3 g
- Natrium
- 875.2 mg
Alternatieve recepten
Pâtes au poulet tikka masala
45min
Gratin de pommes de terre et panais
1u. 25min
Fricassée de poulet
55 min
Farfalle de saumon, aneth et citron
30 Min
Nouilles de riz aux légumes et poulet
1h 5 min
Rouleaux de printemps aux légumes d'été
1 godz.
Smoothie vert
5min
Gratin dauphinois au pesto rouge et comté
1 godz.
Gratin de patates douces - Soupe de carottes à la noix de coco et au poulet
1 godz.
ATELIER menu 2
1 godz.
Gratin de courgette, pomme de terre et chèvre
45min
Salade de lentilles aux poivrons
40 min