Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles

Salade de magret de canard, vinaigrette balsamique aux myrtilles

4.7 11 beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 1u. 35min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 magret de canard avec la peau (300-400 g)
  • ½ c. à café d'épices (cannelle, clous de girofle, poivre noir, cayenne et gingembre)
  • 3 pincées de sel
  • 1 c. à café de miel
  • 2100 g d'eau
  • 50 g de vin rouge
  • 50 g de confiture de myrtilles
  • 1 c. à soupe de sucre en poudre
  • 20 g de vinaigre balsamique
  • 300 g de mélange de jeunes pousses de salade
  • 100 g de croûtons
  • 50 g de copeaux de parmesan
  • 40 g de noix de cajou grillées, non salées
  • 50 g de fruits rouges frais variés

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 546 mg
Eiwitten 20.9 g
Calorieën 1986 kJ / 475 kcal
Vetten 30.7 g
Vezels 3 g
Verzadigd vet 5.7 g
Koolhydraten 28.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...