Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 - 400 g de patates douces, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 350 - 400 g de panais, extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
- 4 c. à soupe d'huile d'olive
- 2 c. à soupe de farine de pois chiche
- 1 ½ c. à café de sel
- 250 g de tomates entières pelées au jus
- 10 g de feuilles de basilic frais
- 150 g de mozzarella (environ 1 boule), en morceau
- 8 - 10 olives noires dénoyautées, en tranches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1768.8 kJ / 422.8 kcal
- Eiwitten
- 12.7 g
- Koolhydraten
- 43.3 g
- Vetten
- 23.3 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 9.2 g
- Natrium
- 1194.2 mg
Alternatieve recepten
Pains briochés encre de seiche et pavot
2u. 55min
Babka fourrée chocolat-noisettes
2u. 55min
Carpaccio de melon, sauce agrumes-cacahuète
30min
Sorbet citron-estragon et biscuits à la noisette
12 Std. 25 Min
Tranche glacée à la noix de coco et à l'ananas
10 Std. 30 Min
Tartine de brioche, mascarpone vanillée, fruits rouges et menthe
25min
Sorbet chocolat et corolle de crêpe
3 Std. 45 Min
Salade de champignons crus
25min
Pâte de bouillon de viande
45min
Menu express - Crèmes dessert chocolat-tonka
15min
Entremets exotique
24h
Œufs au four et spaghetti de légumes
1h