Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les fettuccine
- 600 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 70 g d'épinards frais
- 4 œufs
- 3 c. à soupe d'huile d'olive
- 100 g de jus de tomate
- 15 g de concentré de tomate
- 1 c. à soupe de paprika
La sauce tomate
- 80 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1 oignon, coupé en deux
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 aubergine, en dés de 2 cm
- 350 g de passata de tomate
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 1 feuille de laurier
- du sel
- du poivre moulu
- quelques feuilles de basilic frais, ciselées
- 10 billes de mozzarella, coupées en deux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2083 kJ / 498 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 62 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pâtes crémeuses aux crevettes cajun
30min
Poulet rôti et ses légumes
1 Std. 10 Min
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4 godz. 30 min
Minitiramisus aux speculoos
3h 20min
Fricassée de poulet
55min
Fish balls au curry
55min
Filet de bœuf avec riz, amandes et canneberges
1h
Virgin Blue Lagoon et glaçons de Noël
35min
ATELIER menu 2
1h
ATELIER menu 1
1h
Galette de ratatouille
1h 30min
Mojito black & white
10min