Œufs au four et spaghetti de légumes

Œufs au four et spaghetti de légumes

4.3 20 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 400 - 450 g de courgettes extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
  • 200 - 250 g de patates douces extrémités coupées et en morceaux de taille adaptée à la goulotte
  • ½ c. à café de sel
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 80 g d'oignon coupé en deux
  • 2 brins de basilic frais
  • 100 g de champignons de Paris frais émincés
  • 1 c. à café de sauce harissa
  • 4 œufs
  • piment séché en flocons pour la finition
  • poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 403.1 mg
Eiwitten 9.1 g
Calorieën 1086.5 kJ / 259.7 kcal
Vetten 17.2 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 3.3 g
Koolhydraten 17.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...