Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de carottes extrémités coupées et en tronçons de la taille du poussoir
- 200 g de pommes extrémités coupées et en tronçons de la taille du poussoir
- 1 c. à soupe de jus de citron fraîchement pressé
-
45
g d'huile d'olive
of 45 g d'huile de tournesol -
1
c. à soupe de miel
of 1 c. à soupe de sirop d'érable - ½ c. à café de sel
- 3 - 4 pincées de poivre noir moulu
- 10 g de moutarde
- 150 g de feta
- 40 g de noix décortiquée, grossièrement hachée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1562.7 kJ / 373.5 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 9.8 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 811.6 mg
Alternatieve recepten
Flipbook Digital CA #1
2h
FOIRE démonstration
1h
Cholent d'hiver aux légumes et au bœuf
4h 30min
ATELIER menu 2
1h
Cocktail citron et thym
45 min
L'histoire Vorwerk
5min
ATELIER menu 1
1h
Salade de melon d'eau, vinaigrette balsamique crémeuse et noix caramélisées
25 min
Salade de fruits cuits sous-vide
40 min
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40 min
Ravioli au bœuf
2h 30min
Bûche glacée vanille-pain d'épices
12h