Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de courgettes, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 40 g d'huile végétale
- 1 gousse d'ail
- 250 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'oignons nouveaux
- 2 - 3 pincées de piment séché en flocons
- 20 g de jus de citron
- 40 g de sauce ponzu
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 - 3 pincées de sel
- 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
- graines de sésame blanc, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 652.4 mg
Alternatieve recepten
Poulet au citron et tagliatelle de courgette
30min
FOIRE démonstration
1h
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1h
ATELIER menu 2
1h
L'histoire Vorwerk
5min
ATELIER menu 1
1h
Galette de ratatouille
1h 30min
Risotto aux légumes d'hiver et filet de poisson
30min
Saumon en croûte de tomates et riz aux légumes
30min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40min
Pâtes à la crème de pecorino, figues et pancetta
25min
Spaghetti de courgette, sauce tomate aux légumes
40min