Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 - 600 g de courgettes, coupées en morceaux de la taille de la goulotte
- 40 g d'huile végétale
- 1 gousse d'ail
- 250 g de crevettes crues de taille moyenne, décortiquées
- 2 gousses d'ail
- 50 g d'oignons nouveaux
- 2 - 3 pincées de piment séché en flocons
- 20 g de jus de citron
- 40 g de sauce ponzu
- 1 c. à café de sucre roux
- 2 - 3 pincées de sel
- 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
- graines de sésame blanc, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 709.9 kJ / 169.7 kcal
- Eiwitten
- 10.7 g
- Koolhydraten
- 8.4 g
- Vetten
- 10.7 g
- Verzadigd vet
- 1.6 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 652.4 mg
Alternatieve recepten
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Pâtes au cacao façon tiramisu
1 godz. 10 min
L'histoire Vorwerk
5 min
Saumon au four et tagliatelle de courgette
30min
Starmix - C
1 godz.
ATELIER menu 2
1 godz.
ATELIER menu 1
1 godz.
Gratin dauphinois, patate douce et cheddar à la truffe
1 godz.
Gratin de poisson et pommes de terre
1 godz. 10 min
Sandwichs de spaghetti légumes
1 godz.
Saumon et sauce aux petits pois
25min
Spaghetti de courgette à la carbonara
40min