Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de vermicelles de riz
- 20 g d'huile végétale
- 200 g d'oignons
- 1 piment rouge frais, et un peu pour la garniture
- 80 - 90 g de pâte de curry rouge, (voir « Conseil(s) »)
- 150 g de poireau
- 150 g de chair de potiron
- 50 g champignon shiitaké frais
- 600 g d'eau
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 200 g d'huile de friture
- 250 g de lait de coco
- 2 magrets de canard avec la peau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- fleur comestible (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1905.4 kJ / 455.4 kcal
- Eiwitten
- 24.3 g
- Koolhydraten
- 41.2 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 10.8 g
- Vezels
- 5 g
- Natrium
- 1086.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Linguine aux champignons et aux lardons
30min
Onigiri aux thon et fromage frais
1 Std. 5 Min
Bouillon de bœuf, légumes et nouilles udon
45min
Granité de melon
Geen beoordelingen
Soupe au citron vert
45min
Aumônières au poulet
1 Std. 35 Min
Tacos sushi
1h
Crêpes roses au houmous
35 Min
Magret de canard roulé à la figue et carottes rôties
1 Std. 20 Min
Côtelettes d'agneau à la crème
3h
Assortiments de makis
1 godz. 30 min
Financiers salés aux asperges et saumon sauce agrume
35 Min