Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cornichons, coupés en morceaux
- 100 g de carotte, coupée en tronçons
- 100 g d'oignon, coupé en quatre
- 30 g d'huile végétale
- 70 g de concentré de tomate
- 300 g de cœurs de poulet
- 30 g d'orge perlé, rincé
-
1000
g de bouillon de poule
of 1000 g d'eau - ½ c. à café de sel
- 300 g de pommes de terre, détaillées en dés (1 cm)
- 10 grains de poivre noir
- 1 feuille de laurier déshydratée
-
10
g d'aneth frais, pour la finition
of 10 g de persil frais, pour la finition - 60 g de crème fraîche épaisse, pour la finition
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1137 kJ / 272 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de brocoli crémeuse au cheddar et croûtons gratinés
45min
Soupe complète au bœuf
30min
Ragoût de pois chiches, petits pois et poulpe
45min
Soupe espagnole chorizo, pois chiches et tomates
50min
Daube d'agneau aux artichauts
1h
Japchae
50min
Soupe hongroise aux champignons
30min
Tajine d'agneau sucré (m'rozia)
3 Std. 15 Min
Goulasch aux lentilles et aux champignons
45min
Ragoût de champignons, saucisses et l'orge
55 min
Soupe rapide au curry avec poulet, choux de Bruxelles et petits pains
45min
Vichyssoise aux petits pois et au maquereau fumé
40min