Rassolnik (soupe de cornichons)

Rassolnik (soupe de cornichons)

4.4 16 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u. 20min
6 portions

Ingrediënten

  • 200 g de cornichons coupés en morceaux
  • 100 g de carotte coupée en tronçons
  • 100 g d'oignon coupé en quatre
  • 30 g d'huile végétale
  • 70 g de concentré de tomate
  • 300 g de cœurs de poulet
  • 30 g d'orge perlé rincé
  • 1000 g de bouillon de poule
    1000 g d'eau
  • ½ c. à café de sel
  • 300 g de pommes de terre détaillées en dés (1 cm)
  • 10 grain de poivre noir
  • 1 feuille de laurier déshydratée
  • 10 g d'aneth frais pour la finition
    10 g de persil frais, pour la finition
  • 60 g de crème fraîche épaisse pour la finition

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 13 g
Calorieën 1137 kJ / 272 kcal
Vetten 19 g
Vezels 2.6 g
Koolhydraten 18 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...