
Compatibele versies
Ravioli de courge au romarin, bouillon de légumes et parmesan
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de farine de blé et un peu pour la plaque et le plan de travail
- 1375 g d'eau
- 160 g de parmesan dont 60 g en copeaux
- 150 g d'oignon en morceaux
- 20 g de gingembre frais coupé en morceaux
- 200 g de carottes en cubes
- 1 poireau en tronçons
- du sel
- du poivre moulu
- 450 g de courge butternut en cubes
- 1 filet d'huile d'olive et un peu pour la finition
- 1 brin de romarin frais effeuillé
- 12 feuilles de basilic frais pour la finition
- eau salée, pour la cuisson des ravioli
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 583 kcal / 2447 kJ
- Eiwitten
- 28 g
- Vetten
- 18 g
- Koolhydraten
- 73 g