Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 117 beoordelingen
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
4 portions

Ingrediënten

  • 250 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 200 g d'épinards frais
  • 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
  • 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 de citron jaune non traité le zeste et 25 g de jus
  • 150 g de crème fraîche épaisse

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 738.8 mg
Eiwitten 34 g
Calorieën 1938.3 kJ / 463 kcal
Vetten 13.8 g
Vezels 2.2 g
Verzadigd vet 6.8 g
Koolhydraten 50.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...