Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron
TM6 TM5

Dos de cabillaud, riz, épinards et sauce crémeuse au citron

4.4 (87 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g de riz basmati
  • 1000 g d'eau
  • 2 - 3 pincées de sel
  • 200 g d'épinards frais
  • 600 g de dos de cabillaud (4 dos de 150 g)
  • 2 - 3 pincées de poivre blanc moulu
  • 1 citron jaune non traité, le zeste et 25 g de jus
  • 150 g de crème fraîche épaisse

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1938.3 kJ / 463 kcal
Eiwitten
34 g
Koolhydraten
50.8 g
Vetten
13.8 g
Verzadigd vet
6.8 g
Vezels
2.2 g
Natrium
738.8 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten