Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

Cabillaud à la vapeur mariné à l'aneth

4.3 61 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
4 portions

Ingrediënten

  • 3 gousses d'ail
  • 4 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 ½ c. à café de sel et un peu pour la betterave
  • 600 g de dos de cabillaud détaillé en pavés
  • 1 c. à soupe bombée d'aneth frais équeuté
  • 150 g de yaourt nature
  • ¼ c. à café de poivre fraîchement moulu
  • 1 c. à café de moutarde de Dijon
  • 350 g d'eau
  • 400 g de pommes de terre coupées en rondelles
  • 150 g de betterave crue coupée en rondelles fines
  • sel

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 1232.3 mg
Eiwitten 33.8 g
Calorieën 1625.3 kJ / 387.5 kcal
Vetten 18 g
Vezels 2.8 g
Verzadigd vet 2.8 g
Koolhydraten 20.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...