Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé

Poisson vapeur, poêlée de chanterelles et carottes au beurre persillé

4.6 102 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 portions

Ingrediënten

  • 1 gousse d'ail
  • 3 brins de persil frais, équeutés
  • 30 g de beurre demi-sel en morceaux
  • 4 filets de dorade sébaste (env. 150 g chaque)
  • 4 filets d'huile d'olive
  • le zeste d'un citron vert non traité
  • 20 graines de coriandre
  • 500 g de carottes coupées en rondelles
  • 400 g d'eau
  • 4 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 300 g de chanterelles

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Natrium 579.3 mg
Eiwitten 20.8 g
Calorieën 1398 kJ / 336.5 kcal
Vetten 24.5 g
Vezels 7 g
Verzadigd vet 7 g
Koolhydraten 5.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...