Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 60 g d'échalotes (env. 30 g)
- 40 g de beurre
- 10 g d'huile d'olive extra vierge
- 320 g de riz spécial risotto (Carnaroli, Arborio par ex.), 14-15 minutes de cuisson (voir "Conseil(s)")
- 10 g de vin blanc sec (optioneel)
- 680 g d'eau
- 150 g d'olives vertes dénoyautées, coupées en deux
- le zeste d'½ citron jaune non traité
-
1
cube de bouillon de volaille, de viande ou de légumes
of 1 c. à café bombée de fond de viande maison ou de fond de légumes, - ½ - 1 c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2297 kJ / 548.5 kcal
- Eiwitten
- 15.3 g
- Koolhydraten
- 63.5 g
- Vetten
- 25.5 g
- Verzadigd vet
- 11.8 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1645.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta, oignons confits et chèvre doux
40min
Risotto (Escale gourmande)
30 Min
Spaghetti aux échalotes et au citron
40min
Risotto aux raisins et gorgonzola
40min
Œufs brouillés aux fines herbes
30 Min
Risotto aux oignons caramélisés et à la mimolette
45 Min
Risotto aux asperges
45 Min
Clafoutis salé à la brousse et aux tomates cerise
40min
Linguine au chèvre frais et pesto de roquette
35 Min
Risotto au pesto et au chèvre
30 Min
Risotto au safran, pecorino et tomates
30 Min
Polenta au gorgonzola
25 Min