Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 820 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- 150 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045.5 kJ / 485.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 691 mg
Alternatieve recepten
Gratin de butternut et polenta au comté
1ωρ. 10 λεπτ.
Risotto aux asperges et au safran
35min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 λεπτ.
Risotto
30 λεπτ.
Risotto aux asperges et ail des ours
1ωρ.
Risotto
55 min
Risotto courgette et bacon
35min
Risotto au cabillaud et petits pois à la menthe
35min
Risotto aux légumes verts, mascarpone et pesto de menthe
40 Min
Risotto de quinoa à l'aubergine
3 Std.
Risotto aux cèpes
35min
Risottos aux champignons, petits pois et pancetta
35min