Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
- 30 g d'échalotes, coupées en deux
- 30 g d'huile d'olive
- 320 g de riz spécial risotto, type arborio
- 820 g d'eau
- 1 - 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 150 g de raisins noirs, coupés en deux
- 150 g de champignons frais variés, coupés en morceaux
- 30 g de beurre
- poivre moulu, pour l'assaisonnement
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2045.5 kJ / 485.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 17.5 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 2 g
- Natrium
- 691 mg
Alternatieve recepten
Risotto au poireau et au gorgonzola
45 Min
Risotto au chou-fleur
45 Min
Œufs brouillés au chèvre et pesto de menthe
30 Min
Purée de chou-fleur aux raisins et boulettes
40 Min
Curry de pommes de terre aubergines à la coco
45 Min
Pâtes aux asperges vertes et aux courgettes
30 Min
Chocolat chaud courge, épices et chantilly
40 Min
Risotto au vin rouge
45 Min
Risotto au lait de coco
30 Min
Risotto aux carottes et bleu de Gex
30 Min
Risotto aux cèpes
35 Min
Papaye vapeur
15min