Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2250 g d'eau
- 800 g de feuilles d'épinards frais, équeutées et coupées en deux
- 20 g de beurre
- sel
- poivre moulu
- 80 g de comté, coupé en dés (1,5 cm)
- 200 g de crème fraîche épaisse
- 2 pincées de noix de muscade en poudre
- 2 c. à soupe de vinaigre de vin
- 4 œufs extra frais
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1774 kJ / 426 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 6 g
- Vetten
- 36 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Œufs mollets aux épinards gratinés à la crème de cheddar
55 Min
L’œuf cuisson parfaite et ses asperges de Provence - Sebastien Richard
1h 15min
Œufs brouillés aux asperges et au bacon
40 Min
Œufs cocotte aux petits pois, asperges et jambon
35 Min
Petite courge au crottin de Chavignol
1 Std. 45 Min
Œufs cocotte à la florentine
50min
Œufs brouillés aux asperges
35 Min
Œuf cocotte aux champignons et lardons, purée de carotte
1h 15min
Œufs cocotte épinards, ricotta et pignons
40 Min
Œuf mi-mollet aux épinards
1 Std. 50 Min
Œufs cocotte aux cèpes
35 Min
Fondue-raclette au mont-d'or
35 Min